Eveniment

Șoferi cu dosare penale

Doi șoferi din Gorj s-au ales ieri cu dosare penale. Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 665C Buzești, iar în urma testării cu etilotestul, a rezultat o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

Duminică, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au depistat în flagrant delict un bărbat de 54 de ani, din oraș, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. Bărbatul a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei, dar a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge.

Rovinăreanul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Vizualizări: 795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: