Actualitate

CEO a făcut apel în procesul cu Boza

Complexul Energetic Oltenia a făcut apel în procesul în care se judecă pentru bani cu fostul manager Sorinel Boza, proces pe care l-a pierdut la fond.

Fostul director general al Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a câștigat, în septembrie, încă de la primul termen, procesul intentat de fostul său angajator.

Compania energetică l-a acționat în instanță pe Boza căruia îi cerea returnarea indemnizației variabile. Acțiunea a fost respinsă de judecătorii Tribunalului Gorj, pe motiv de prescripție a faptei.

“Toți am fost surprinși să vedem că împotriva comitetului director din acel moment a fost intentat acest proces. După cum știți, noi aveam o remunerație fixă și una variabilă, în funcție de realizarea indicatorilor. Anul 2017 a fost singurul an în care am reușit să ne atingem acești indicatori și să luăm această plată variabilă. Totul a fost verificat în 2018, 2019, dar în 2021 au reverificat și și-au dat seama brusc că nu s-ar fi dat corect”, spunea Boza în momentul în care a aflat că a fost acționat în judecată.

Curtea de Apel Craiova nu a stabilit încă primul termen de judecată.

Vizualizări: 1,459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: