Social

Centrul de zi Bălești, tot mai solicitat de cetățeni

Tot mai mulți localnici din comuna Bălești trec pragul centrului de zi, înființat, în urmă cu un an de zile, în localitatea lor. Oamenii au posibilitatea să socializeze, să joace jocuri interactive, specifice vârstei lor, și-să petreacă timpul liber în compania altor săteni. 

 

Beneficiarii Centrului de zi Bălești au parte și de servicii medicale, cum ar fi determinarea glicemiei și măsurarea tensiunii arteriale. 

„Am accesat o finanțare europeană prin Programul Operațional Rural și am reușit să reabilităm o clădire de pe raza localității și să o transformăm într-un centru social de zi, cu îngrijiri la domiciliu. Noi am făcut recepția anul trecut, iar de atunci și până în prezent s-a observat o tot mai mare adresabilitate din partea cetățenilor. Pragul centrului de zi este trecut nu numai de categoriile care ar trebui să beneficieze de drept de serviciile lui, ci de toată lumea. Noi am permis accesul tuturor celor care doresc să aibă parte de socializare, la petrecerea timpului liber”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

Vizualizări: 964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: