Social

Centru de vaccinare la mall-ul din Târgu Jiu. Un singur gorjean cu Covid!

Un singur gorjean a fost diagnosticat cu Covid în 24 de ore, fiind o premieră pentru ultimul an. Incidența de infectare a scăzut astfel la 0,27 cazuri la mia de locuitori în 14 zile, fiind cea mai mică din țară.

Un centru de vaccinare anti-Covid ar putea fi deschis la mall-ul din municipiul Târgu Jiu. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică iau în calcul şi crearea unui alt centru în Parcul Central din Târgu Jiu. 

"Se intenţionează deschiderea unor centre de vaccinare în zonele de interes din Târgu-Jiu, la mall şi în Parcul Central, încercând să venim în sprijinul cetăţenilor care vor să se vaccineze. Ne trebuie acceptul de la Bucureşti, dar şi al proprietarului centrului comercial. Programul centrului de vaccinare va fi legat de cel al mall-ului", a declarat Răducan Morega, prefect de Gorj.

În acest moment toate localitățile din Gorj se află în scenariul verde, cu excepția comunei Turburea, unde incidența de infectare a ajuns luni la 1,66 cazuri la mia de locuitori în 14 zile. În 33 de localități din Gorj nu a fost niciun caz de Covid în ultimele două săptămâni.

Vizualizări: 1,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: