Social

Motivul pentru care o primărie din Gorj a fost închisă

Primăria Scoarța a primit o amendă usturătoare din cauza gunoaielor aruncate de localnici la întâmplare, ceea ce l-a scos din minți pe primarul Ion Stamatoiu.

Primarul a luat o măsură fără precedent. A închis primăria, toți funcționarii, fără excepție, fiind scoși la curățenie. “Aveam alte probleme mult mai importante de făcut”, a spus șefa biroului Contabilitate. “Aveam lucrări de introdus în Etera”, a pufnit un alt salariat. Cei care au avut treabă la primărie, au făcut cale întoarsă și nici nu știu când va fi deschisă instituția.

Cei de la ajutorul social au luat rapid o pauză de bere și s-au făcut nevăzuți înainte de orele prânzului. În comună vor fi instalate și camere de supraveghere, iar cei filmați că aruncă gunoiul la întâmplare vor fi amendați.


Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au finalizat acum două zile o verificare pe raza localității Scoarța, în urma căreia au fost identificate deșeuri abandonate de la cetățeni. A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 lei și a fost stabilită obligația salubrizării terenului.

Vizualizări: 1,474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: