Social

Centru de excelență pentru elevii gorjeni

Gorjul va avea în sfârșit un centru de excelență pentru elevii cu aptitudini deosebite, un vis mai vechi al unor profesori. 

“Începând de luni, 19 aprilie 2021, directorul Centrului Județean de Excelență Gorj va fi domnul Eugen Nodea, profesor de informatică la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu”, a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

“O veste extraordinară pentru comunitatea olimpicilor și a profesorilor mentori! O dorință visată, acum împlinită prin initiativa unor oameni minunați”, a reacționat pe pagina de socializare prof. Elena Roată. “Asteptam de mult timp”, a transmis și profesorul Flavius Boian.

Primăria Târgu Jiu a anunțat că va susține noua structură de învățământ. “Acest centru este dedicat în exclusivitate copiilor cu cele mai bune rezultate la învățătură, cei care se evidențiază la concursuri școlare importante. Primăria Municipiului Târgu Jiu va susține, bineînțeles, Centrul de Excelență Județean Gorj, entitate pe care eu o consider deosebit de importantă pentru comunitatea noastră”, a declarat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: