La modă

Cel mai nou și inedit obiectiv turistic din Gorj

Gorjeanul Alex Ducu a reușit din nou să pună județul Gorj pe harta turismului chiar de Paște. Sute de turiști i-au trecut pragul să descopere cel mai nou și inedit obiectiv turistic pe care l-a realizat Alex: un sat răsturnat. 

 

Lângă deja celebra Căsuță Răsturnată, acum Alex Ducu a construit încă nouă. Toate sunt la fel. Ai impresia că le-a lovit un uragan. 

 

Sunt acum în satul din Bumbești-Pițic zece case răsturnate, un sat întreg. E un parc tematic unic în lume. "Un sat, nu există nicăieri în lume. De aici am plecat, să fie ceva unicat la noi în ţară, cât şi în Europa şi în întreaga lume. Am început cu acoperişul prima dată şi acum am reuşit să finalizăm", spune Alex Ducu, proprietarul complexului.

Căsuţele sunt deschise de dimineaţă până seara. Biletul de intrare costă 15 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi. “O idee genială! Probabil când a dormit în pat, a văzut invers. Chiar şi bicicleta parcată, toate, şi cutia de Poştă, inclusiv lampadarele alea, luminile. Fotografiile alea în care ţii masa şi întorci telefonul, nu ştiu, e ceva deosebit”, e părerea unui turist care a descoperit căsuțele răsturnate. 

„Chiar e ceva deosebit și pentru copii, o chestie inedită, pentru Instagram foarte bună”.

 

Căsuța ștrumfilor, o casă țărănească sau chiar o sală de sport pot fi văzute dintr-o altă perspectivă.

 

 

Vizualizări: 2,688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: