Social

Adrian Mititelu a fost la un pas de o achiziție spectaculoasă

Patronul FCU Craiova a făcut o ofertă pentru fotbalistul crescut de Gică Hagi și pus pe liber de Gigi Becali, Radu Boboc.

Adrian Mititelu a fost la un pas de o achizție spectaculoasă, după ce a negociat aducerea lui Radu Boboc, fotbalist crescut de Gică Hagi, ajuns la FCSB și pus, ulterior, pe liber de Gigi Becali. 

Adrian Mititelu a încercat să dea lovitura cu Radu Boboc, un fundaș dreapta care s-a remarcat sub comanda lui Gică Hagi și a făcut parte din naționala U21 a României. Plecat de la FCSB după ce Gigi Becali a decis că nu este de nivelul formației roș-albastre, Boboc a rămas în iarnă liber de contract, dar fără dreptul de a evolua la o altă echipă până în vară, pentru că jucase deja pentru două cluburi (Farul și FCSB). Din informațiile ProSport, apărătorul lateral a fost interesat inițial de tranzacție și a negociat cu clubul din Bănie. Mititelu s-a arătat dispus să semneze imediat cu Boboc, oferindu-i un salariu în media echipei, și a acceptat ca acesta să joace abia din vară la FC U. 

Concret, fundașul s-ar fi pregătit sub stricta supraveghere a preparatorului Vasilică, scriu cei de la ProSport, și și-ar fi menținut forma sportivă, chiar și fără meciuri în picioare, pentru că ar fi putut participa la amicale și la jocuri-școală. 

Din păcate pentru olteni, fostul internațional de tineret a declinat până la urmă oferta primită. Boboc a încasat o sumă de bani de la Becali și a preferat să rămână liber de contract până în vară, când speră să își găsească un angajament mai bun, în străinătate, unde a avut discuții cu cluburi din Austria și Polonia.

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: