Politică

Ce scrie și cu ce poză defilează Virgil Popescu pe Facebook: Am dus înainte investițiile CEO

Virgil Popescu minte până la sfârșit. A scris pe Facebook, acum câteva minute, că ”a mers înainte” cu atragerea de investitori și investiții. Atât în Gorj, cât și la Hunedoara, acest ministru a lăsat jale în urmă. Mintia a fost vândută iar CEO este pe cale de dispariție. Cu toate astea, iată că Virgil Popescu spune cu tupeu că a avut mari realizări. Râde lumea.

Dar, a ținut totuși să-și asigure partenerii români și mai ales străini, pe alte căi de comunicare: ”Nu se schimba absolut nimic cu colegii noștri din Administrația Centrală și Locală, ei rămân pe poziții”.

Virgil Popescu: ”Se încheie o perioadă tumultuoasă, intensă și plină de provocări pentru mine. Am decis să nu mai continui ca ministru al Energiei.

Vreau să le mulțumesc tuturor pentru suportul pe care mi l-au acordat pe parcursul a peste 3 ani și jumătate: președintele Klaus Iohannis, președintele PNL Nicolae Ciucă, colegii de partid, de la centru și liberalii mehedințeni, echipa din minister, colegii din Guvern și Parlament, colaboratori, parteneri din UE, parteneri din SUA, parteneri internaționali și cetățeni.

A fost o perioadă intensă, plină de provocări în domeniul energiei, am trecut prin cea mai cruntă criză energetică, război la granițe, dar am trecut cu bine. Cu toate acestea am dus înainte proiecte majore și cu impact foarte mare (dezvoltarea programului nuclear - unitățile 3 și 4, SMR), parteneriatul Romgaz - Petrom pentru extragerea gazelor din Marea Neagră, investițiile CEO, construcția viitoarei centrale de la Mintia, atragerea investițiilor din Fondul pentru Modernizare, din PNRR și multe altele.

De aceea am încredere că toate aceste proiecte începute vor fi duse la final de viitorul ministru, cu sprijinul prim - ministrului pentru că România trebuie și va fi independentă energetic. Voi fi aproape de viitorul ministru și îmi voi oferi sprijinul dacă mi-l va cere. Pentru că înainte de toate este importantă securitatea și independența energetică a țării noastre”.

 

Vizualizări: 1,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: