Actualitate

Ce salarii au noii angajați din Complexul Energetic Oltenia

Patru sute de angajări au fost făcute în această lună la Complexul Energetic Oltenia și urmează alte două sute până la sfârșitul lunii.

Managerul companiei, Daniel Burlan, a fost întrebat într-o emisiune la Gorj TV ce salarii au noii angajați. “Noii angajați vor fi plătiți în conformitate cu Contractul Colectiv de Muncă, fiecare meserie și fiecare loc de muncă fiind în grila de salarizare”, a spus Burlan.

“Bineînțeles că un nou angajat nu poți să îl pui lângă cei vechi”, a mai precizat acesta.

Numărul cererilor de angajare a fost triplu față de numărul de locuri disponibile. “Noi am avut un inventar al dosarelor depuse până în decembrie 2021, s-a făcut o selecție. Din cele 2.400 de cereri depuse au fost selectate cele 1.040 de persoane care îndeplineau condițiile necesare”, a spus președintele Directoratului.

Acesta a comentat și faptul că ar exista un dosar penal privind aceste angajări, care s-ar fi făcut și în funcție de dorințele primarilor. “Dacă există ceva din cele relatate de presă, invit organele de cercetare să își facă treaba. Noi am avut patru comisii pentru selecția acestor salariați, la fiecare UMC”, a mai precizat Daniel Burlan.

Cei 600 de oameni au fost angajați pe perioadă determinată, până la finalul acestui an.

Vizualizări: 11,456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: