Actualitate

CE Oltenia cumpără produse pentru Hostelul Maiami 

CE Oltenia a lansat o procedură de achiziție pentru cumpărarea de ”produse alimentare” pentru Hostelul Maiami. În fapt, compania energetică intenționează să achiziționeze apă minerală și plată, băuturi alcoolice, sucuri și energizante, dar și cafea, capuccino și ciocolată caldă. 

Peste 43 mii lei a pus la bătaie societatea în acest sens, din care circa 25 mii lei au fost alocați pentru achiziția de băuturi alcoolice. 

Hostelul Maiami dispune de un restaurant, iar produsele cumpărate în această etapă sunt pentru turiștii care calcă pragul unității sau pentru alți potențiali clienți. 

”S. Complexul Energetic Oltenia S.A., respectiv Hostel Maiami intenționează să achiziționeze produse alimentare de calitate superioară care să asigure necesarul zilnic pentru prepararea meniurilor și asigurarea micului dejun al turiștilor din hostel. La nivelul Hostelului Maiami se pot organiza în funcție de solicitări și alte evenimente festive”, se arată în caietul de sarcini aferent procedurii. 

CE Oltenia va încheia un contract pe șase luni cu furnizorul produselor. Compania primește oferte până în data de 15 februarie, ora 10.00, pe e-mail. 

Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: