Social

Va fi cel mai mare parc din Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu a scos la licitație amenajarea unui parc pe 12 hectare, care va fi cel mai mare din municipiu. Firmele interesate pot depune oferte până la data de 31 august.

“Vorbim de o finanțare europeană de trei milioane de euro, pentru amenajarea unui parc pe 12 hectare”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. “Solicit societăților din municipiul Târgu Jiu și din județul Gorj să se prezinte la licitație”, a spus primarul, dezamăgit de modul în care lucrează societăți din afara județului. âRomanescu spune că sunt firme în județ capabile să execute o astfel de lucrare și că, de când este primar, peste 90% dintre investiții au fost executate cu firme locale.

Conform proiectului, noul parc va fi unul dintre cele mai mari din Oltenia:  10 hectare de gazon, 2500 de arbori din specii de valoare, 10.000 de metri pătrați de alei, un loc de joacă de 650 de metri pătrați, amfiteatru în aer liber de 1300 de metri pătrați, un punct de informare și de închiriat biciclete, 200 de stâlpi de iluminat.

Vizualizări: 1,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: