Actualitate

CE Oltenia nu găsește materiale pentru utilajele miniere 

Licitația organizată de CE Oltenia pentru cumpărarea de țevi laminate din oțel a fost anulată recent. Achiziționarea produselor respective era necesară pentru menținerea în stare tehnică bună a utilajelor miniere, în vederea realizării activității de producție. 

Mai exact, țevile sunt utilizate de U.P.R.U.M. Rovinari pentru confecționarea diverselor piese de schimb și subansamble metalice.

”Această procedură a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a ofertelor niciunul dintre ofertanții înscriși nu a criptat oferta financiară/sau nu a răspuns la toți factorii de evaluare electronici, după caz”, scrie la motivul anulării licitației. 

Pentru această achiziție, compania energetică alocase un buget de circa 40 mii lei. Licitația a fost anulată în data de 6 februarie. În ziua respectivă a mai fost anulată o procedură a CE Oltenia, care viza achiziția de piese pentru utilaje de filtrare pentru SE Turceni. În acest caz, în urma unei erori, a fost publicată documentația primară de la altă procedură de achiziție, fiind imposibilă remedierea situației. Și era vorba de bani grei pe care îi alocase compania energetică, aproape 787 mii lei. Compania a reluat zilele trecute procedura de achiziție pentru termocentrala de la Turceni.

 

Vizualizări: 2,700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: