Actualitate

CE Oltenia cumpără piatră pentru Cariera Jilț Sud 

Administrația Complexului Energetic Oltenia a inițiat o procedură de achiziție pentru cumpărarea de piatră de carieră și concasată. Este vorba de o cantitate de 1480 de tone, pentru UMC Jilț. Compania a alocat un buget de circa 70 mii lei în acest sens.

”Buna desfășurare a activității în carierele de lignit presupune și executarea lucrărilor terasiere în cadrul proceselor tehnologice privind: amenajare terasamente transportoare cu bandă, amenajare platforme pentru lucrări de revizii și reparații, amenajare drumuri tehnologice în cariere, etc. Pentru realizarea acestor lucrări este nevoie de piatră spartă și concasată, granulație 40-63mm, aceasta folosindu-se și în anii trecuți pentru lucrările enunțate”, se arată în caietul de sarcini al achiziției. 

 

Responsabilii cu achiziția din cadrul CE Oltenia au făcut și o precizare referitoare la calitatea pietrei de care are nevoie societatea. Acesta va trebui să fie în stare uscată. ”Nu se admite piatră umedă sau udă”, mai scrie în documentul mai sus menționat. 

Piatra va trebui livrată la Sectorul Jilț Sud, în depozitul amenajat în perimetrul minier. Aceasta va trebui adusă în maximum 30 de zile de la încheierea contractului. 

Firmele interesate pot depune oferte până în data de 17 februarie, ora 10.00, la secretariatul Sucursalei Miniere Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: