Social

A vrut să-și tatueze anul nașterii copilului. Vezi ce a pățit! 

Situație hilară la Rovinari, în județul Gorj. O tânără a mers la un salon de tatuaj să își tatueze data nașterii copilului. Din păcate pentru ea, artistul a folosit un scris deloc pe placul soțului, care la vederea "operei de artă" a reacționat pe pagină de socializare. 

"Copilul meu s-a nascut in 2029... asa a dedus acest tatto artist...", a scris tatăl furios, care a promovat și pagina de Facebook a artistului incriminat. 

La rubrica de comentarii, internauții nu au întârziat să apară. "Așa îl făcea pe 3 și în liceu", a scris cineva.

Un altul mai critic se întreba cum de nu a văzut în timpul execuției desenului: "Șefule, a fost soția singură la tatuat.... si totusi...nu stiu cum de nici ea nu a vazut".

Probabil că băiatul a fost născut în 2023, dar în loc de 3 a ieșit un 9. Mare tragedie nu este și eroarea nu pare iremediabilă. Dacă tot sunt tineri, ar trebui să "forțeze" puțin în 2028, ca în 2029 să mai pună de-un prunc. Dacă-i fată... să o numească Patrickea, iar dacă-i tot băiat, să-i spună Patrick 2. 

În caz că nu se leagă varianta asta, merge desenat un tort sub actualul tatuaj și cifra 5... un la mulți ani ceva și gata. Simbolizează că a făcut Patrick 5 ani.

Una peste alta, să fie copilul sănătos, că restul artificiilor contează mai puțin!

Vizualizări: 2,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: