Actualitate

CE Oltenia caută administrator pentru Minprest. Cere consultări cu ceilalți acționari!

CE Oltenia organizează o procedură de selecție a candidaților pentru numirea a unuia dintre ei în calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Minprest Serv SA. 

Conform anunțului companiei energetice, candidații trebuie să aibă  experiență de minimum 1 an în activitatea de administrare sau management a unor întreprinderi publice sau societăți comerciale ori de minimum 3 ani în activitatea de conducere middle-management, începând cu funcția de șef birou sau asimilată acesteia din profesiile liberale. 

De asemenea, trebuie să aibă studii superioare economice, juridice, tehnice sau administrative și experiență în domeniu de cel puțin 5 ani. O altă cerință este să cunoască procesele (procedurile) tehnologice/operaționale din domeniul de activitate al societății Minprest Serv SA.

Termenul limită pentru depunerea sau transmiterea dosarului de candidatură este 4 noiembrie, ora 16.00. ”Lista lungă, lista scurtă și propunerile de nominalizare au caracter confidențial și nu vor fi publicate. Rezultatele obținute de candidați în fiecare din etapele procesului de selecție le vor fi comunicate acestora individual”, se arată în anunțul CE Oltenia. 

În acest context, compania energetică a invitat reprezentantul grupării acționarilor care dețin peste 5% din capitalul social al Minprest Serv SA, în perioada 14-17 octombrie, pentru consultări cu privire la elaborarea scrisorii de așteptări. ”Obiectivul consultărilor este punerea în acord a principalelor așteptări ale acționarilor cu privire la evoluția societății Minprest Serv S.A. în perioada 2022-2024”, le-au transmis reprezentanții CE Oltenia. 

Noul administrator al Minprest Serv SA va fi numit pentru un mandat care va înceta în 8 octombrie 2024.

Vizualizări: 1,180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: