pamFLEȚI

Ce fumează Iohannis ar trebui să fie legal

În timp ce românii primesc facturi uriașe la energie, președintele Klaus Iohannis ne spune că Ziua Culturii Naționale dă prilejul societăţii de a transmite gratitudinea sa pentru contribuţia artiştilor contemporani la sporirea tezaurului culturii româneşti. "Gratitudinăm" cu artiștii, măi, Werner, dar nu putem să o facem cu CEZ-ul. La tine este invers. Ai transmis gratitudinea CEZ-ului, dar pun rămășag că nu știi 4 versuri dintr-un colind. Despre artiști... tac!

Mai acum două zile, Iohannis spunea că ai mici ar trebui să învețe la școală despre schimbările climatice. Asta într-o perioadă în care copiii sunt bulversați de așa-zisa școală online, de cei doi ani în care, dacă nu au avut parte de meditații, au piedut deja trenul spre o viață pe care ar fi mertitat-o. 

Vezi că și aici te pupi cu Greta și sociopații care susțin înverzirea planetei. Pământeanul a ghicit că nu poți înverzi planeta cu drujba-n pom și nici cu milioane de yachturi, avioane private... etc. Știi? Iar copiii săracii... tot cară un ghiozdan de 12 kg căutând calea spre România educată. Aici ai o scuză, fiindcă toți o știm pe aia cu... încurcate sunt căile Domnului (nu căuta citatul în Biblie).

De neuitat rămâne și faza când ne trimitea Iohannis să jucăm golf, timp în care gemeau secțiile ATI. Vezi, aici ne așteptam să-i aplici lui Vlad Voiculescu o crosă în oo. O merita, că doar ce halise ministerul lui useristic așa... niste sute de miliarde.

Tu... Batman, drept premiu de consolare fugiși apoi la schi, taman când luară foc spitalele. Nici atunci n-ai pus de-un slalom sau o săritură de pe trambulină cu aterizare pe "grebla" lui Ioana Mihăilă. Spun grebla, fiindcă tocmai grebla ce a mai rămas după Vlăduț. 

În fine... nu ne permitem să comentăm prea mult ce spune un șef de stat, dar poate ne-ar fi mai bine să fumăm și noi ce fumează el. O fi legal? Dacă nu, insistăm să se legalizeze!

Vizualizări: 5,190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: