Social

Ce fac adolescenții noaptea pe străzile din Târgu Jiu

Ne plângem de comportamentul unor adolescenți, dar noaptea sunt pline străzile de ei. Fumează, consumă băuturi alcoolice, fac gălăgie.

Polițiștii locali au făcut alte razii, în timpul nopții, prin cartierele și parcurile din municipiul Târgu Jiu, constatând mai multe fapte antisociale în legătură cu tulburarea liniștii locuitorilor și consum de băuturi alcoolice în locurile de joacă sau alte locuri publice.

“Astfel de fapte au fost constatate în locul de joacă amenajat în zona Lido, unde doi tineri au fost sancționați contravențional pentru tulburarea liniștii publice, polițiștii locali surprinzându-i în timp ce loveau toboganele cu picioarele și săreau pe leagăne. Nu au fost constatate pagube materiale, cei doi tineri fiind opriți la timp”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

De asemenea, alte persoane au fost sancționate contravențional pentru consum de băuturi alcoolice în locul de joacă amenajat pe Aleea Plopilor, pe strada Victoriei, pe strada Mioriței și în incinta parcului Nicolae Titulescu.

Verificările continuă și în perioada următoare. “Vă reamintim că ne puteți sesiza 24 de ore din 24, cu privire la astfel de fapte, la numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale Târgu Jiu - 0253.225.434 sau la numărul de telefon al Primăriei Municipiului Târgu Jiu 0253.984”, a mai transmis sursa citată.

Vizualizări: 2,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: