Actualitate

Câteva sute de noi locuri de muncă într-un oraș din Gorj

Se lucrează în ritm alert pe șantierul fabricii Soceram din Târgu-Cărbunești. Autoritățile anunță că spre sfârșitul acestui an, noua fabrică de BCA va începe producția. În primă fază, aici vor lucra aproximativ 100 de oameni. De asemenea, în aceeași zonă, va fi realizată și o fabrică ce va produce componente de mobilier pentru Ikea. Vor fi create, spune primarul, peste 200 de locuri de muncă.

 

Fabrica de componente de mobilier își va începe activitatea anul viitor. Cei de la Soceram au avansat serios cu șantierul și au șanse mari să demareze producția chiar de la finalul acestui an. Fabrica de BCA va avea o capacitate de producție de pana la 1.500 de metri cubi pe zi.

 

“Spre sfârșitul anului, preconizează că vor termina investiția și vor începe producția. A mai apărut încă un investitor care va realiza acea fabrică pentru componente de mobilier. Și într-un an și jumătate, și aceasta va intra în producție. Dacă vor fi aceste 200-250 de locuri de muncă vor acoperi necesarul de cerere de forță de muncă la nivelul localității noastre”, a mai spus primarul din Târgu-Cărbunești, într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 4,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: