Ultima oră

Au bătut liderul și campioana Ligii 1, dar FRF le-a luat punctele

FC Hermannstadt a primit vești proaste de Crăciun și i s-au luat și „cadourile” din ultimele etape. Revelația primei ligi, care a învins liderul la zi al campionatului, Farul Constanța, dar și campioana CFR Cluj, rămâne fără punctele din aceste meciuri, plus încă trei. 

 

Frustrare mare acum de Sărbători pentru jucătorii celor de la Sibiu. Au terminat anul pe loc de play-off după o primă parte a campionatului de senzație în care au bătut marile echipe ale Ligii 1 dar acum s-au trezit aproape de locurile retrogradabile, printr-o decizia administrativă a unei comisii din cadrul FRF.

Revelația din Liga 1 a reușit să le învingă pe primele două clasate, CFR Cluj, scor 1-0, și Farul Constanța, scor 4-0 dar Comisia pentru Acordarea Licenţei Cluburilor din cadrul FRF le-a făcut o surpriză neplăcută înainte de sărbători elevilor lui Marius Măldărășanu. Terminaseră pe locul 6, cu 33 de puncte, și credeau că vor avea sărbătorile liniștite dar acum mai au 24 și sunt pe aproape de locurile retrogradabile.

 

Vizualizări: 675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: