Social

Cât costă locurile de parcare la Motru

Direcția Publică Motru SA face apel la cetățenii care doresc un loc de parcare să facă demersurile necesare în vederea depunerii cererilor.

Este vorba de locurile de parcare ce vor fi atribuite pentru perioada 1 aprilie 2023 – 31 martie 2024, eliberarea permisului de parcare urmând să se facă pe baza unui contract de atribuire.

Deținătorii locurilor de parcare sau cei care doresc un loc de parcare pot depune cererile însoțite de documente justificative: Act de identitate - copie; Certificat de înmatriculare al autovehiculului si dovada ITP in termen de valabilitate - copie; Documente privind dreptul de folosință/utilizare a autovehiculului (contract de leasing, act de donație/moștenire, contract de comodat, etc.); Documente privind domiciliul/reședința au dreptul de proprietate/certificatul de înregistrare/certificatul constatator în cazul persoanelor juridice și Certificat de încadrare în grad de handicap (dacă este cazul).

Doritorii unui loc de parcare trebuie să mai menționeze modul de folosință, 16 ore/zi sau 24 ore/zi. 

Pentru permisele de parcare de 16 ore/zi, în intervalul orar 16:00 – 08:00, tariful este de 100 lei/ an pentru persoane fizice și 150 lei/an pentru persoane juridice. 

Pentru permisele de parcare de 24 ore/zi, în intervalul orar 00:00 – 24:00, tariful este de 200 lei/ an pentru persoane fizice și 300 lei/an pentru persoane juridice.

Vizualizări: 2,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: