Eveniment

Casă mistuită de flăcări, pompierii au venit fără apă

Acuzații dure aduse de o gorjeancă pe pagina de socializare, după ce casa părinților ei din Baia de Fier a fost mistuită de un incendiu.

“Este inadmisibil să ai pompierii în comună (Baia de Fier), la 3 km, care pot să ajungă în 5 minute, și să vină alții din localitatea vecină de la 8 km și aceștia în 30 - 40 minute și fără apă, noroc că mai sunt fântâni și totuși mai pot salva câte puțin să nu ardă chiar tot”, a scris Mihaela Panduru pe pagina de socializare. 

“Stai neputincios și vezi cum îți arde casa și nu poți face nimic. De ce? Că trăim în România?”, a concluzionat aceasta.

actualizare: “La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci, în sprijinul cărora au fost direcționate câte a autospecială de stingere din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Baia de Fier și Polovragi”, transmite ISU Gorj.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la anexă și acoperișul construcției. “S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite”, a precizat sursa citată.

Incendiul ar fi pornit de la o afumătoare.

Vizualizări: 3,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: