Diaspora

Casa Albă face publicitate la cocaină

Alarmă mare, duminică seara, lansată de Serviciile de Securitate ale Președintelui Americii. Au găsit niște praf alb, taman în Casa Albă. Mobilizare de forțe, costume speciale, evacuări, filtre și verificări. Ce să fie praful ALB? Prima reacție a fost cât se poate de clară. Substanța este inofensivă - COCAINĂ! 

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Secret, Anthony Guglielmi, susține că praful a fost trimis pentru teste suplimentare și că o investigație este în desfășurare. O parte a investigației este modul în care substanța a intrat în Casa Albă. Cealaltă parte a investigației se referă probabil la puritate. Puritatea mărfii vreau să spun. Să prizezi o marfă proastă, tocmai în Casa Albă, este sub demnitatea americanilor. De aici a venit și remarca "substanței inofensive". 

Aripa de Vest unde au găsit "dragaveiul" este un segment destul de important, cu mai multe etaje, care găzduiește birourile președintelui, dar și Biroul Oval. Tot aici se află birourile vicepreședintelui, șefului de cabinet, secretarului de presă și al altor sute de angajați care au acces. La momentul descoperirii, Biden a lipsit de la Casa Albă. Nu se știe dacă a prizat ceva înainte, dar n-ar strica să-l caute mai bine prin buzunare! 

Depășind momentul, hai să gândim logic. Serviciile găsesc niscai cocaină, tocmai în Casa Albă, și a doua zi bubuie știrile pe întreg mapamondul! Îl și văd pe ofițerul descoperitor, alergând cu bulgarașul de cocaină pe holuri, mai apoi prin curte și țipând în gura mare! 

Mârrr... Dacă nu e publicitate, sigur vor să execute pe careva cu pretenții la viitoarele alegeri.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: