Social

Când se va deschide bazinul de înot din Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu pregătește deschiderea oficială a noului bazin acoperit de înot din Municipiul Târgu Jiu pentru începutul anului 2023.

Bazinul construit de Compania Națională de Investiții și preluat în toamna acestui an de Edilitara Public, urmează să aibă un Regulament de funcționare care prevede un regim de dublă administrare. Potrivit acestui regulament, de la ora 08:00 la ora 14:00 bazinul va putea fi folosit în mod gratuit de către elevii de la școlile din Târgu Jiu, conform unor programări transmise de profesorii de sport. După-amiaza, de la ora 16:00 se va putea intra la bazin pe bază de abonament sau taxă de intrare, care va fi diferită pentru adulți, copii și pensionari. 

Primarul Marcel Romanescu a explicat recent de ce bazinul de înot a fost preluat de Edilitara: „Bazinul va putea fi folosit de la începutul anului 2023, a fost o singură problemă și vrem să facem lucrurile ca la carte. Administrarea bazinului de înot trebuia să fie dată societății Edilitara care are în momentul de față toți specialiștii necesari pentru a putea gestiona activitatea de la bazin. Nu ne putem juca cu viața oamenilor și cu sănătatea lor. Edilitara are și ingineri, și electricieni, și chimiști și are tot personalul necesar, în așa fel încât bazinul să poată funcționa în cele mai bune condiții”.

Bazinul va avea, de asemenea, instructori de înot pentru copii, cel mai probabil de la CSM Târgu Jiu, club care a anunțat că va înființa o secție de înot. 

 

Vizualizări: 1,462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: