Social

În luna ianuarie se scot la concurs 6 posturi de medici la ambulanță

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, Tiberiu Tătaru, a anunțat că va scoate la concurs șase noi posturi pentru a rezolva problema deficitului de medici. 

Este vorba de șase posturi de medici, cu jumătate de normă, care vor fi scoase la concurs, după data de 1 ianuarie 2023. 

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj s-a confruntat, în ultimii ani, cu un deficit de medici iar managerul Tiberiu Tătaru a declarat că vrea să rezolve această problemă în 2023. „După data de 1 ianuarie posturile se vor debloca și vom mai umple golurile, acolo unde avem nevoie. Și avem nevoie de medici în primul rând”, a explicat managerul Tătaru la Radio Infinit, precizând că e vorba doar de jumătăți de normă pentru medici, pentru care există deja interes din partea unor medici. 

Managerul a mai precizat că nu au fost probleme la Serviciul de Ambulanță în acest an: „Lucrurile merg spre bine la Serviciul Județean de Ambulanță și am reușit să facem față tuturor solicitărilor iar activitatea operativă nu are probleme, acesta fiind rolul nostru primordial pentru care existăm. Cetățenii care au sunat la 112 nu au avut parte de întârzieri din partea ambulanțelor”. 

Vizualizări: 3,774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: