Social

Angajatul FCU Craiova, arestat pentru înscenarea agresiunii

La doar câteva zile de când un angajat al echipei FCU Craiova reclama la poliție faptul că a fost agresat și înjunghiat în centrul orașului acesta a afost arestat de polițiștii doljeni. 

După ce au fost făcute primele investigaţii ale poliției a reieșit că angajatul echipei lui Adrian Mititelu a înscenat întreg momentul fiind reţinut de poliţistii de la Secţia 1 Craiova. 

 Persoana în cauză a indus "în eroare organele judiciare", susţin autorităţile. ”În continuarea cercetărilor privind evenimentul din seara zilei de 26 decembrie a.c., prin care un bărbat de 36 de ani, din judeţul Vaslui, a sesizat că ar fi fost înjunghiat, de persoane necunoscute, pe o stradă din municipiul Craiova, în seara zilei de 29 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au dispus reţinerea bărbatului de 36 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare. În urma sesizării depuse de bărbat, din seara zilei de 26 decembrie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au întreprins un complex de activităţi investigativ-operative, audieri de martori şi vizionări de imagini de pe camerele de supraveghere, din zona comiterii faptei, bărbatul nefiind observat în zonele pe care acesta le-a indicat poliţiştilor. În fapt, acesta este bănuit că a reclamat în mod fals agresiunea din seara zilei de 26 decembrie, inducând în eroare organele judiciare. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul emis de IPJ Dolj.

La scurt timp după ce a aflat de arestare Adrian Mititelu a anunţat că îl va da afară de la club pe angajatul care a mințit polițiștii.

Vizualizări: 760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: