Social

Campioana Gorjului a început lupta pentru un loc în Liga 3

Campioana județului Gorj din acest sezon, CSO Turceni, a început sâmbătă lupta pentru un loc în Liga 3 învingând, pe teren propriu, campioana din Caraș Severin.

Gorjenii de la Turceni se luptă în această primă fază a barajului de promovare cu ACS Slatina Timiș, formație pe care au învins-o sâmbătă, în meciul tur, cu scorul de 1-0. 

Partida s-a disputat pe terenul de la Turceni, în fața unei public destul de numeros, semn că suporterii își doresc o echipă de Liga 3 în localitate. 

După ce s-au impus în acest joc tur, în fața celor de la Slatina Timiș, gorjenii au luat o opțiune serioasă în lupta pentru promovarea în Liga 3, spre bucuria sutelor de spectatori din tribune.

„Vă mulțumim tuturor pentru susținere. Împreună cu voi suntem mult mai puternici. Astăzi stadionul orășenesc a fost în zi de sărbătoare și toată lumea a susținut echipa locală. Ne înclinăm în fața dumneavoastră. Săptămâna viitoare ne va aștepta un meci foarte greu în deplasare dar băieții sunt foarte motivați și vor da tot ce au mai bun pentru a merge în Liga a 3-a”, se arată pe pagina oficială a echipei din Turceni.

Meciul retur dintre cele două campioane din Regiunea 4, va avea loc pe data de 24 iunie, de la ora 17:30. 

Vizualizări: 801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: