Anchetă

Bătut și sechestrat de soțul femeii agățate pe WhatsApp

Un bărbat din Rovinari va face patru ani și patru luni de închisoare, după ce a bătut un alt bărbat care și-a dat întâlnire cu soția sa pe WhatsApp, dar și pe un prieten al acestuia. Sentința pronunțată pe 16 noiembrie de Judecătoria Târgu Jiu nu este definitivă.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 7/8 iunie, când un bărbat și-a dat întâlnire într-un bar din Rovinari cu o femeie pe care nu o cunoștea, dar cu care vorbea pe WhatsApp. Pentru că nu avea permis de conducere, a venit cu un prieten care l-a adus cu mașina.

Ce nu știa bărbatul este că doar prima conversație a fost cu femeia, apoi telefonul a ajuns la soțul acesteia, care s-a dat drept ea și l-a invitat pe bărbat să se vadă la bar.

După ce au ajuns la bar, cei doi s-au trezit că intră un bărbat care a închis ușa cu un zăvor. “În momentul imediat următor, inculpatul, pe un ton imperativ le-a solicitat celor două persoane vătămate să se așeze pe o canapea situată în local și totodată i-a reproșat persoanei vătămate faptul că a îndrăznit să o contacteze pe soția sa. Persoana vătămată i-a precizat că nu o cunoştea personal pe femeie, iar singura modalitate prin care au interacţionat a fost prin aplicaţia Whatsapp. În continuare, inculpatul a fost deranjat de explicaţiile primite şi i-a arătat persoanei vătămate telefonul de pe care purtase conversaţiile. Conflictul dintre inculpat şi persoanele vătămate a escaladat în sensul că inculpatul l-a lovit cu palma în zona feţei pe unul dintre ei, după care s-a deplasat spre tejgheaua barului, zonă din care a luat un cuțit și a revenit în preajma persoanelor vătămate, creându-le în această modalitate o puternică stare de temere. Imediat, în timp ce persoanei vătămate îi era îngrădită libertatea de mişcare, inculpatul s-a apropiat de aceasta, împrejurare în care i-a mai aplicat o lovitură cu palma peste față și totodată, folosindu-se de un cuţit, a tăiat-o în zona feţei (regiunea temporo-zigomatică stângă). Ca urmare a loviturii primite, persoana vătămată a început să sângereze și a observat în mâna agresorului un cuțit cu o lamă de aproximativ 20 cm, ușor încovoiată”, se arată în documentul de la instanță.

Cei doi au reușit să fugă pe fereastră, unul dintre ei având tăieturi pe obraz și antebraț. Leziunile nu i-au pus în pericol viața. “S-a concluzionat că leziunile cauzate pot data din 07.06.2022 şi au necesitat de la producere circa 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, fără a-i pune în primejdie viața victimei”, au stabilit legiștii.

Dacă sentința va rămâne definitivă, cei doi vor fi despăgubiți cu câte cinci mii de lei.

 

Vizualizări: 1,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: