Politică

Banța, făr de balans, s-a pus înaintea lui Brâncuși, la o emisiune radiofonică! A vrut să arate că-i mai "funcționar și funcțional" decât marele sculptor

Victor Banța, apropiat și probabil menținut de Ion Iordache în funcții cheie pe la ”Bucale”, cel care postează agramat niște mesaje pe Facebook(punem poze mai jos), s-a prezentat în corp și ființă la o emisiune radiofonică. Ei, bine, Victor, emoționat, a fost întrebat despre semnificația zilei? Iar, el, din gândirea proprie, probabil, și personală, a ținut să-și puncteze funcția pe care o deține în primul rând, chiar dacă moderatorul emisiunii avea o tentă ironică și conducea discuția spre comunism. Victor, cel care spune că face eforturi pentru Târgu Jiu, a uitat probabil cu ce se ocupă, pozează obiective de mult finalizate și susține că...el, doar el, numai el. Nu pot să râd în scris, dar cu așa politicieni n-ai cum să speri într-un progres. 

Mai grav este că Banța a uitat și limba română, iar ca dovadă, vă prezentăm niște capturi din rândurile exprimate de unul care a mai fost și lector universitar la viața lui. Probabil ascute creioane și se implică în limba engleză!!! De aici au apărut stângăciile. 

Moderator: Când aud de secretar general, aud de Ceaușescu! Am mai avut un secretar general, dar cred că pe la Târgoviște ...

 

Victor Banța: Da, da. Funcția asta de secretar adjunct este o funcție de admistrație care presupune angrenarea cunoștiințelor tehnice și administrative, nu este o funcție politică, deși recunosc lucrul acesta????!!! 

Ne-a dat gata nea’ Banța, mai ceva ca un scărpinicios de oo. El insinuează că-l recomandă mersul și talentul în a ocupa funcții, fără vreo susținere a partidului. Mâine poimâine ne trezim cu el susținând că au existat și contre între miniștrii, fiindcă și-l doreau mai mulți. 

 

 

P.S. Bre, Victore, când mai încerci să ne aburești în halul ăsta, nu uita să pornești și dezaburirea. Culmea coincidenței, chiar astăzi lansez un material, în care se vede clar cum se obțin funcțiile. Stai pe fază, că pe nul ai tot stat. 

 

Vizualizări: 1,563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: