Politică

Ponta, schimb de amenințări cu procurorul Portocală

Fostul premier Victor Ponta intenţionează să dea în judecată statul român, după ce, la sfârșitul lunii decembrie, a fost achitat definitiv în dosarul Turceni-Rovinari.

Ponta a făcut declaraţii la România TV, duminică, după ce, săptămâna trecută, cumnatul său, Iulian Herțanu, arestat în trecut de DNA, a decedat.

În timpul emisiunii, a primit un mesaj de la procurorul Mircea Negulescu, zis Portocală, pe care l-a citit și l-a arătat spre cameră.

”Uite, mi-a trimis Portocală mesaj: ”Domnule Ponta, te voi acţiona în judecată, eu nu sunt infractor şi nici nemernic.” Ba da, eşti un infractor şi un nemernic şi abia aştept să te văd în faţa instanţei. Vreau să se termine treaba asta cu tine în puşcărie. Acest infractor, dacă nu a păţit nimic, prinde tupeu. Uite, mă ameninţă. Abia aştept să ne vedem în instanţă. Bine, dacă vrea, ne vedem şi la el, la Ploieşti, ca el e interlop. Eu am fost crescut la Gara de Nord, dar pe mine m-au învăţat părinţii, am umblat prin lume, dar dacă vrea, vin şi la el la Ploieşti, ne batem la el pe stradă”, a spus Ponta.

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: