Ultima oră

Avionul României s-a defectat la plecarea din Kosovo

Echipa națională a României ar fi trebuit să plece duminică din Kosovo spre Elveția, cu un charter care însă nu a mai putut decola pentru că s-a defectat. 

Avionul cu care echipa naţională de fotbal a României ar fi trebuit să facă, duminică, deplasarea din Kosovo spre Elveţia s-a defectat, iar tricolorii au fost nevoiți să facă șase ore pe drum schimbând două curse de linie. 

Fotbaliștii și staff-ul au mers de la Prishtina la Zurich cu alte două aeronave, după cum a anunţat chiar selecţionerul Edward Iordănescu, într-o conferinţă de presă. 

Acesta a fost nemulțumit de timpul pierdut pe drum, șase ore de la plecarea din Kosovo. „Am avut probleme cu furtuna, am avut probleme cu avionul, au fost probleme. A fost şi o întârziere, am făcut şase ore de la momentul de când am plecat din hotel din Kosovo până când am intrat în hotel în Elveţia. Important este că nu s-a stricat în zbor. Dacă suntem aici, înseamnă că suntem sănătoşi şi asta este o provocare, le luăm pe toate cum le primim. Încercăm să ne energizăm, să ne capacităm, să ne motivăm şi, dacă trebuie, să schimbăm şi la Bucureşti aeronava, dar ducem puncte cu noi, eu sunt mulţumit cu asta”, a declarat selecţionerul.

România a remizat cu Kosovo (0-0), vineri seara, la Prishtina, iar luni va întâlni Elveţia în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Vizualizări: 536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: