Eveniment

Avea o sută de km/h peste viteza legală

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au efectuat ieri o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, prin depistarea conducătorilor auto care depășesc regimul legal de viteză.

 

Polițiștii au acționat pe DJ 675 și au utilizat pistolul radar aflat în dotare, pentru depistarea și sancționarea persoanelor care depășesc viteza legală.

 

A a fost oprit un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din orașul Țicleni, care rula cu o viteză de 154 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

 

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 2900 lei, iar ca măsură complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru perioadă de 120 zile, fiindu-i eliberată dovadă cu drept de circulație 15 zile.


În aproximativ patru ore, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.530 lei și au reținut 10 permise de conducere.

 

Acest gen de acțiuni sunt desfășurate în permanență de polițiștii gorjeni, având drept scop reducerea numărului de accidente rutiere pe raza județului.

 

Vizualizări: 2,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: