Ultima oră

Autocar lovit de autocamion

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost rănit şi a fost transportat la spital, vineri seara, după ce autocarul în care se afla a intrat în coliziune cu un autocamion pe şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

În momentul coliziunii între cele autovehicule, în autocar se aflau 16 pasageri. "Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, pe DN 7CC, în localitatea Călimăneşti, s-ar fi produs o coliziune între un TIR şi un autocar, în care se aflau 16 pasageri. În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", au informat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje SMURD şi de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, două persoane, pasageri în autocar, fiind asistate medical.

"Un bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit un traumatism toracic, după evaluare fiind necesară transportarea sa la UPU Vâlcea pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare. Încă un pasager a suferit un atac de panică, acesta fiind evaluat de personalul SMURD la faţa locului, nefiind necesară transportarea sa la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Ceilalţi pasageri din autocarul ce avea destinaţie finală Alba Iulia și-au continuat deplasarea cu un alt autovehicul.

Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: