Politică

AUR Gorj, plin de foști condamnați penal și traseiști politici!

”Fără penali în funcții publice”, acesta este sloganul celor de la AUR! Doar că, socoteala de acasă, nu se potrivește cu cea din târg.

Este cazul județului Gorj, aici unde, cei de la AUR au reușit să strângă o armată de foști condamnați. Bine, unii dintre ei au dat bir cu fugiții înainte de alegeri, și, totuși, porțile partidului au rămas încă permisive pentru alte persoane.

La Vladimir, de exemplu, Vasile Iovan se pozează alături de George Simion, deși este consilier local al PSD. Bine, Iovan ar putea să fie consilier și de la Partidul Sârbilor. În trecut, Iovan a fost condamnat pentru trafic de țigări și chiar el recunoaște acest lucru. ,,Am fost condamnat la doi ani cu suspendare, pentru trafic de țigări în anii ‘90, dar acest lucru nu îl țin ascuns. Am fost reabilitat și am cazierul la fel ca toți aleșii din CL Vladimir, mai exact curat”, spunea Iovan în trecut. 

 

Aceeași situație este și la Drăguțești, doar că aici, lucrurile sunt mult mai grave. Vasile Moșoiu, trecut în barca AUR, este fost condamnat pentru conflict de interese. ” Vasile Moşoiu a vândut, în anul 2008, pe când era primar, un teren în suprafaţă de 3.700 metri pătraţi unui localnic din Drăguţeşti, Alexandru Croce, pentru suma de 29.600 de euro. Câteva zile mai târziu, noul proprietar a vândut o parcelă cumpărată de la Moşoiu chiar Primăriei Drăguţeşti, cu suma de 22.000 de euro, pentru amplasarea staţiei de epurare a apei menajere din comună. Potrivit anchetatorilor, Croce a fost un simplu intermediar, pentru a ascunde că terenul a fost vândut de primarul Moşoiu administraţiei publice. Din vânzarea terenului către primărie, Moşoiu şi-ar fi achiziţionat un apartament în Bucureşti”, așa scria presa despre Moșoiu. Vasile Moșoiu și-a găsit însă portița și a candidat din partea PRO România, la alegerile din 2020, iar acum a trecut la AUR. Deci, cum e cu sloganul fără penali în funcție? Vasile poate răspunde ...

Traseiștii celor de la AUR

Ion Băluță de la Logrești, primar timp de 12 ani, și-a schimbat opțiunea politică, după ce a încărunțit. Fost primar PSD, Băluță și-a dat seama după 12 ani, că trebuie gaze în comună!!! Cât a fost primar, probabil se făcea focul cu lemne și AURUL nu avea culoare. 

Din peisaj lipsește șefa AUR Gorj, Ionelia Priescu care a intrat într-o luptă electorală după ce, acum câteva săptămâni, spunea că, se face un interviu pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu Jiu. Nu știu dacă Ionelia a participat, dar chiar și așa, să fi fost singura care a aplicat pentru funcție???

 

Vizualizări: 2,402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: