Social

Au obținut ZERO puncte la concursul pe post

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj nu a reușit să ocupe postul de portar vacant în cadrul Complexului de recuperare și recuperare neuropsihiatrică pentru adulți Bîlteni. Șase candidați au aplicat, însă niciunul nu a promovat proba scrisă, care a avut loc în 28 martie. 

Mai mult decât atât, trei dintre candidați au primit zero puncte la proba scrisă. Nici ceilalți nu s-au descurcat cu mult mai bine. Doi au obținut 6 puncte, iar un altul 4 puncte. 

Și nu este singurul post scos la concurs de DGASPC Gorj care rămâne neocupat după proba scrisă. La concursul pentru postul vacant de paznic în cadrul Complexului de îngrijire și asistență Suseni au participat doi candidați, care de asemenea au fost respinși. Unul a obținut 6 puncte, iar celălalt 18 puncte. 

Instituția a organizat concurs și pentru un post de portar la Complexul de îngrijire și asistență Dobrița. În acest caz, s-au înscris patru candidați și doar unul a promovat proba scrisă, cu 56 de puncte. Acesta va susține interviul în data de 31 martie. 

Vizualizări: 1,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: