Social

Se toarnă covor asfaltic în giratoriul de la Liceul Tudor Vladimirescu

În următoarele două zile se va circula cu dificultate în zona din centrul orașului, de la senul giratoriu din fața Colegiului Național Tudor Vladimirescu.

De câteva zile suprafața a fost pregătită prin decuparea asfaltului deteriorat, iar joi și vineri va fi turnată noua suprafață de covor asfaltic. Pe parcursul lucrării au fost efectuate și  revizii/reparații ale vanelor și conductelor ce subtraversează intersecția. 

Edilitara Public a anunțat că va executa lucrări de așternere a stratului final de asfalt în această intersecție cu sens giratoriu, iar pentru a nu exista blocaje de trafic, lucrarea se va executa etapizat, pe parcursul a doua zile, 30.03.2023 și 31.03.2023.

„Intervalul orar ales este 14:00-18:00, fiind cel optim pentru așternerea covorului asfaltic, în această perioada a anului”, au precizat reprezentanții Edilitara Public, care le cer scuze cetățenilor care circulă prin zona centrală pentru disconfortul creat și îi asigură că se fac eforturi pentru finalizarea cât mai rapidă a acestei lucrări.

Vizualizări: 963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: