Anchetă

Au înghesuit salariații termocentralei Rovinari într-un microbuz, dar au decontat două

Caz penal la Rovinari, acolo unde salariații care circulau pe traseul Negomir - Rovinari au mers din decembrie cu un singur microbuz, în loc de două.

Oamenii au înțeles câteva zile, apoi au început să facă scandal. Totul a ajuns la urechile managerului Daniel Burlan, care a trimis Corpul de control să verifice. Surpriză! Salariații au fost înghesuiți într-un microbuz, dar de plătit compania a plătit pentru amândouă.

Faptul a fost sesizat de Sindicatul Energia Rovinari pe pagina de socializare: “Întrucât mai mulți membri ai Sindicatului Energia Rovinari care fac deplasarea de la domiciliu la locul de muncă și de la locul de muncă la domiciliu, respectiv pe ruta Termocentrala Rovinari - Negomir, Negomir - Termocentrala Rovinari, ne-au sesizat faptul că începând de anul trecut, mai exact din decembrie 2021, înainte de sărbători și până în data de 14 februarie 2022 pe ruta respectivă nu a circulat, la schimbul unu, decât un microbuz din cele două prevăzute în contractul cu firma de transport, ducând la aglomerație excesivă în condiții de pandemie, conducerea sindicatului a sesizat acest aspect atât public, cât și Conducerii C.E.O. SA. Astăzi, conducerea C.E.O, a trimis Corpul de Control să verifice cele relatate de salariații beneficiari ai traseului respectiv și, spre surprinderea noastră am aflat că în toată această perioadă, de aproape două luni de zile, au fost confirmate, facturate și decontate ambele curse pentru schimbul unu, de către conducerea Sucursalei Electrocentrale Rovinari”.

Firma care a decontat două microbuze în loc de unul ar fi controlată de sindicalistul Jan Popescu, de la SMEO.

Vizualizări: 7,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: