Social

Au înfundat canalizarea cu intenție - VIDEO

Incredibil cât de rău-intenționați pot fi unii. În comuna gorjeană Mătăsari, rețeaua de canalizare a fost înfundată cu un sac plin cu gloduri de porumb și pietre.

Primarul din Mătăsari va sesiza autoritățile. “În urma intervenției pentru deblocarea sistemului de canalizare al comunei Mătăsari, lucrătorii companiei Matsalubris SRL au făcut o descoperire îngrijorătoare. În conducta care duce spre stația de epurare au găsit un sac de rafie legat, umplut cu gloduri de porumb și pietre, care bloca intenționat canalizarea”, a comunicat primăria. 

“Acest lucru indică un posibil sabotaj al rețelei, probabil pentru a crea artificial probleme administrative. Recent, au existat reclamații cu privire la disfuncționalitatea sistemului de canalizare în zonă. Oare cine ar putea beneficia de pe urma acestor fapte? Descoperirea sacului blocat intenționat în conductă arată însă că unele din aceste probleme ar fi putut fi create special de către persoane interesate să denigreze sistemul de canalizare și administrația locală.

Având în vedere cele de mai sus, se vor informa autoritățile competente pentru investigarea acestui posibil abuz și tragerea la răspundere a celor implicați”, mai arată sursa citată.

Vizualizări: 912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: