Social

Au fost acordate patru titluri de Cetățean de Onoare

Patru gorjeni au devenit, miercuri, oficial, Cetățeni de Onoare ai Municipiului Târgu Jiu, a anunțat primarul Marcel Romanescu, printre aceștia numărându-se și directorul CEZ Oltenia, Eugen Butoarcă. 

Miercuri s-au semnat documentele prin care patru târgujieni cu merite deosebite au fost desemnați Cetățeni de Omoare ai Municipiului Târgu Jiu. 

Primarul Marcel Romanescu a făcut anunțul precizând că titlurile se vor înmâna într-un cadru festiv la ședința Consiliului Local de vineri. „Domnii Dragoș Davițoiu, Gheorghe Udriște, Eugen Butoarcă și Mihai-Alexandru Bratu sunt, de astăzi, cetățeni de onoare ai municipiului Târgu Jiu.  Titlul de "Cetățean de Onoare" le este oferit domnilor Butoarcă, Udriște și Davițoiu pentru merite deosebite în dezvoltarea și modernizarea municipiului Târgu Jiu și servicii însemnate aduse cetățenilor săi. Mihai-Alexandru Bratu este un tânăr târgujian care nu mai are nevoie de prezentare. Cunoaștem cu toții rezultatele remarcabile obținute de acesta la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale, acolo unde a reprezentat cu cinste municipiul nostru. Cei patru cetățeni de onoare vor primi titlurile în cadrul unei ceremonii ce va avea loc vineri, 19 mai, cu ocazia ședinței festive a Consiliului Local Târgu Jiu. Felicitări tuturor!”, a anunțat edilul care îi invită în continuare pe târgujieni să se bucure de Zilele Municipiului Târgu Jiu. 

Miercuri seară va avea loc, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00,  Parada Liceelor și un Flash Mob pregătit de liceeni.  

Imediat după prezentarea unităților de învățământ liceal din Târgu Jiu, urmează un concert susținut de The Motans, de la ora 21:30.

Vizualizări: 1,683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: