Eveniment

Gorjeni băuți, noaptea la volan

Mai mulți tineri șoferi au fost prinși azi-noapte la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice. “La data de 9 aprilie a.c., ora 00:15, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au depistat în trafic, un bărbat de 32 de ani, din comuna Stoina, în timp ce conducea un autoturism pe drumul public din localitatea de domiciliu. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Gorj.

Tot azi-noapte, ora 02:08, polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, un tânăr de 23 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Luncilor.

“Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Poliția.

Puțin mai târziu, la ora 02:48, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ocolului, din aceeași localitate. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dimineață, la ora 07:27, polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, un bărbat de 41 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Severinului, din municipiul Târgu Jiu.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vizualizări: 1,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: