Social

Au asfaltat strada pe lângă o mașină parcată

Lucrările de asfaltare continuă la Craiova chiar și atunci când proprietarii mașinilor parcate pe stradă nu le ridică atunci când sunt anunțate asfaltări. 

Cum o stradă din Craiova urma să fie reabilitată, iar un șofer nu și-a mutat autoturismul din calea utilajelor care asfaltau strada, s-a procedat la o metodă inedită, asfaltarea pe lângă mașină. 

Muncitorii care au asfaltat strada au improvizat la fața locului și au fost nevoiți să ocolească mașina staționată pe carosabil.

Potrivit unei postări pe grupul de Facebook Info Trafic Craiova și Dolj, proprietarul unui Renault nu și-a mutat mașina parcată pe strada Alexandru Odobescu, așa că muncitorii au asfaltat pe lângă autoturism. Cei de la Info Trafic l-au invitat chiar pe proprietar să vină și să ridice mașina din calea utilajelor. 

După ce vremea a început să se încălzească la Craiova a reînceput asfaltarea străzilor de la periferie, parte a campaniei edilului Lia Olguța Vasilescu care și-a propus să nu mai existe nicio stradă neasfaltată în municipiu. Numai că, atunci când a lansat programul ”Nicio stradă fără asfalt în Craiova!”, edilul nu s-a gândit că va avea parte și de surprize de acest gen.

Vizualizări: 2,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: