Eveniment

Arestat după ce a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 38 de ani, din comuna gorjeană Câlnic, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

“Bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 672/C Runcu, din direcția satului Runcu către D.N. 67 D, a acroșat cu oglinda retrovizoare dreapta un bărbat de 76 de ani, din comuna Runcu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, iar după producerea evenimentului a părăsit locul faptei”, a comunicat IPJ Gorj.

Au mai fost și alte infracțiuni comise pe șosele la finalul săptămânii trecute. Un tânăr de 27 de ani, din comuna Plopșoru, conducea un autoturism pe DC 48 Piscuri, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

 

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Slivilești, a fost prins duminică, în timp ce conducea un autovehicul pe DC 107 Roșiuța, aflându-se în perioada de suspendare a dreptului de a conduce.

 

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, având acest drept suspendat.

Un tânăr de 31 de ani, din orașul Novaci, conducea un autoturism pe drumul sătesc Roșia Jiu-Timișeni, având o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Vizualizări: 1,422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: