Eveniment

Arest pentru un piroman din Gorj

Un bărbat de 55 de ani din comuna gorjeană Hurezani a incendiat un teren al vecinului, motiv pentru care a fost reținut 24 de ore. Nu era la prima faptă de acest gen.

“În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în urmă cu două zile, bărbatul reținut ar fi incendiat vegetația uscată de terenul său, din localitatea Răchiți, care se învecinează cu proprietatea unui bărbat, în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul în Târgu Jiu, împrejurări în care focul s-a extins la o anexă gospodărească a bărbatului, fără a rezulta victime sau pagube materiale”, a transmis IPJ Gorj.

Bărbatul a fost reținut pentru că ar mai fi pus foc în ultimele săptămâni, dar și pentru că și-a amenințat vecinii că le va da foc la casă.

“De asemenea, la data de 9 februarie a.c., ar fi incendiat autoturismul aceluiași bărbat, care se afla în parcarea special amenajată din fața blocului unde acesta locuiește, pe Aleea Smârdan, din municipiul Târgu Jiu, iar focul s-a extins și la un alt autoturism deținut de o femeie de 56 de ani, din localitate”, a mai explicat IPJ Gorj.

Polițiștii îl vor prezenta joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 1,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: