Actualitate

APM Gorj, precizări legate de amenajarea parcării subterane din fața Tribunalului Gorj 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Gorj a anunțat că se va pronunța în privința emiterii acordului de mediu sau a respingerii solicitării primăriei Târgu Jiu în privința proiectului privind construirea unei parcări subterane în fața Tribunalului Gorj numai după ce va expira termenul pentru depunerea de propuneri, sugestii sau reclamații. 

Primăria Târgu Jiu a înaintat recent un memoriu tehnic revizuit, asta după ce varianta propusă inițial de municipalitate nu a fost agreată de autoritățile de mediu. ”Într-un termen de 20 de zile (începând cu data de azi, 20.04.2022 până pe 09.05.2022), publicul va avea posibilitatea să consulte fizic documentația depusă la sediul APM Gorj și să facă propuneri, sugestii, observații  pe adresa [email protected], la nr. de fax 0253 212892 sau prin documente depuse la registratura instituției din Str. Unirii, nr.76, Tg Jiu”, a transmis Cristina Merfu, consilier relații publice în cadrul APM Gorj. 

Decizia finală privind emiterea sau respingerea proiectului va fi luată de APM Gorj numai după analiza memoriului în ședința Comitetul de Analiză Tehnică, comitet din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor care emit acte de reglementare, și după analiza  propunerilor, sugestiilor și a reclamațiilor înregistrate.

 

Vizualizări: 1,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: