Social

Apă murdară la robinete, într-o comună din Gorj

Un localnic din comuna gorjeană Urdari a semnalat redacției Sabotorii cât de murdară este apa de la robinet, care se presupune că ar trebui să fie potabilă.

Din imagini rezultă clar că apa este maronie. Omul se întreabă de ce a investit atât să facă baie cu boiler, cu mașină de spălat și cu tot ce trebuie, dacă apa nu este bună nici măcar pentru spălat.

Aparatele electrocasnice nici nu vor ține mult, dacă vor fi alimentate cu apă murdară.

Autoritățile susțin însă că a fost un caz izolat, pentru că a fost reparată o conductă, iar imediat după, apa a venit murdară la robinete. Oficialii primăriei susțin că au documente care atestă că la Urdari este apă curată, cu indicatori de calitate printre cei mai buni din județ.

Contact telefonic, viceprimarul Hangiu Dumitru relatează următoarele: "Filmările sunt mai vechi, când a avut loc o intervenție pe rețea. Ulterior, la repornire, doar o perioadă de câteva minute, din cauza presiunii, apa a fost tulbure. Avem și analizele făcute de DSP și de către APAREGIO, societatea care urmează să preia serviciile de apă și canal din comună în următoarele luni.

După câte se vede, apa este acceptabilă și potabilă pentru uz.

Cel care postează contrariul este un cârcotaș care tot timpul are de reproșat ceva conducerii primăriei.

De fapt este cunoscut în Urdari ca un nonconformist".

Deloc surprinzător punctul de vedere al viceprimarului, rămâne însă de văzut dacă fenomenul a fost un caz singular sau este unul frecvent. 

Locuitorii comunei Urdari sunt în măsură să sesizeze ori de câte ori este cazul. Nu de alta, dar, pe viitor, evidențele pot confirma sau infirma, cine sunt cârcotașii! Unii cetățeni sau însăși administrația?!

Vizualizări: 5,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: