Eveniment

Accident cu cinci victime la Drăguțești

Cinci persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc la Urechești, în comuna gorjeană Drăguțești. Trei mașini au fost implicate în evenimentul rutier.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. Cele cinci victime sunt conștiente, neîncarcerate.

actualizare: Potrivit IPJ Gorj, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu, conducea un autoturism pe DE 79 Drăguțești, din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari. Ajungând în intersecția cu satul Urechești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de către o femeie de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a ricoșat într-o autoutilitară condusă din sensul opus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăguțești.

“În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorilor auto de 23 și 36 de ani, precum și a altor patru persoane, pasageri în cele trei autovehicule, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Gorj. 

 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. 

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Vizualizări: 6,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: