Actualitate

Anunță noi proteste la Casa de Pensii

Federația condusă de Constantin Mitrescu anunță, într-un comunicat de presă, că va face proteste în fața Casei de Pensii Gorj în fiecare joi. Manifestul este față de nepunerea în aplicare a hotărârilor judecătorești care privesc recalcularea pensiilor în baza Legii 197. 

 

 

„Scopul pichetării îl reprezintă neaplicarea, de către CJP Gorj, a hotărârilor judecătorești obținute în instanțele de judecată, lucru cunoscut de altfel ca fiind ilegal și pentru care cerem și demisiile persoanelor abuzive din conducerea CJP Gorj. La pichetare vor participa membrii noștri care au hotărâri judecătorești, împreună cu Biroul Executiv al Federației. Vom respecta măsurile necesare pentru manifestații pașnice pe toată perioada menționată și vom colabora cu instituțiile statului român pentru a respecta legislația națională în vigoare”, a transmis Federația Națională a Muncii. 

Săptămâna trecută, doi foști salariați au recurs la greva foamei. Au protestat în fața instituției fix din acest motiv: Casa de Pensii nu respectă deciziile prin care instanțele de judecată au stabilit recalcularea pensiilor în baza Legii 197. Casa de Pensii nu a plătit nici măcar cheltuielile de judecată.

Vizualizări: 1,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: