Social

Angajează șoferi pentru transportul public din Roma. Salariu!

Gorjenii care vor să lucreze ca șofer pe autobuz în străinătate pot opta pentru unul dintre cele 10 posturi disponibile pentru transportul public din Roma-Italia, prin intermediul rețelei europene de ocupare a forței de muncă EURES.

 

Job-urile sunt oferite de Consorțiul TPL Roma, care furnizează servicii de transport public rutier, în principal pentru liniile periferice ale capitalei Italiei.  

 

”Persoanele interesate pentru a aplica pentru aceste locuri de muncă trebuie să fie înregistrate pe platforma EURES TMS cu un CV complet în limba engleză. Alte cerințe specifice: permis de conducere clasa D, certificare CQC - Driver Certificate of Professional Competence, cunoștințe de limba italiană, nivel minim A2”,  au transmis reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj. 

 

Salariul minim brut anual oferit de angajatorul italian este de aproximativ 23.164 euro. Acesta poate varia în funcție de plățile suplimentare care reprezintă indemnizații pentru tura de noapte.

 

Pentru a participa la selecție, persoanele interesate trebuie să fie înregistrate pe EURES-TMS, pe platforma: https://euresmobility.anpal.gov.it/. CV-ul inserat trebuie să fie scris în limba engleză și completat în toate câmpurile.

 

Apoi, trebuie trimis un e-mail la [email protected] (către Matias Marogna). Doar candidați înscriși, cu CV complet și care corespund cerințelor vor fi contactați pentru selecție. Termenul limită pentru aplicare este 1 iulie. 

 

Persoanele care doresc informații suplimentare sau să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj. 

 

Vizualizări: 1,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: