Social

Condiție de angajare: să aibă aspect plăcut 

Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” a scos la concurs două posturi vacante. Este vorba de un post de solist balet la Secția balet și un altul de solist vocal pentru Secția soliști vocali. Ambele sunt destinate celor care se află la începutul carierei. 

Sunt funcții contractuale, iar angajarea este pe perioadă nedeterminată. Interesante sunt condițiile de participare la postul de solist balet. La selecție pot participa doar băieți, cu ”aspect plăcut și ținută scenică adecvată”, care au urmat cursurile școlii populare de artă, specialitatea dans popular. 

În schimb, la postul de solist vocal pot aplica doar artistele, cu repertoriu specific zonei etnofolclorice Moldova. Trebuie să fie absolvente de studii medii, câștigătoare a minimum cinci trofee la festivaluri- concurs naționale de muzică populară, să fie absolvente ale școlii populare de artă și să aibă colaborări cu ansambluri folclorice și televiziuni publice, dovedite prin înscrisuri. 

Persoanele interesate pot depune dosarele de înscriere la concurs până în data de 29 iunie. Proba scrisă va avea loc în 12 iulie, iar interviul în18 iulie. 

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: