Social

Angajează șofer

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de șofer I, la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Jiu, Serviciul transport auto.

Condițiile specifice de îndeplinit de către candidat pentru ocuparea unui post de șofer I sunt: absolvent școală profesională sau liceu;  vechime în muncă, în funcția de șofer de minim 5 ani;  permis de conducere categoria “D”; atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR, aflat în perioada de valabilitate; și card tahograf.

Concursul se va desfășura în trei etape succesive. Etapa de selecție a dosarelor de concurs, pe baza îndeplinirii condițiilor generale și specifice de participare la concurs, se va realiza în perioada 26.04.2023 – 27.04.2023 și se va finaliza cu afișarea rezultatului la sediul și pe site-ul instituției.

Proba scrisă va fi susținută în data de 09.05.2023, ora 10.00, de către candidații care au fost declarați ”admis” la rezultatul final al selecției dosarelor de concurs, iar proba de interviu va fi susținută în data de 12.05.2023, la o oră ce va fi comunicată ulterior finalizării probei scrise, la momentul afișării rezultatelor la sediul DGASPC Gorj din Târgu Jiu.

Vizualizări: 795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: